19.-20.01. Međimurje-Vincekovo

MEĐIMURJE – VINCEKOVO
19. i 20. siječanj 2019.
 

Izlet je tematski; planinarsko-hedonistički. Idemo uživati u planinarskom hodanju i bit će ga dovoljno za sve koji žele uživati u toj vrsti rekreacije. Osim hodanja družit  ćemo se sa planinarima iz cijele regije bit će zabave, glazbe i plesa na svakom „bregu”, kupanje u toplicama  te zajednička večera uz glazbu.

Prvi dan 19.01.2019. subota
Polazak od špara u 4 sata, vožnja Podravskom magistralom do Preloga.
Prvi dan naši domaćini bit će HPD Međimurje, predsjednik Željko Poljak i njegova družina. Provest će nas obnovljenom kružnom stazom ‘Put međimurskih planinara‘ od 4 sata. Staza je prepuna lijepih vidika na međimurske i slovenske brege s uređenim markacijama. Staza kao i prošle godine ide preko međimurskih brega i vinskih kleti. Nakon ishodane ture smještaj u hotelske depadanse te odmor ili kupanje u bazenu.
Polazak za večeru  u 19 sati, poznati restoran „K Jeleni” ugostit će nas i poslužiti autohtona međimurska jela uz domaće mužikaše.


 
Drugi dan 20.01.2019. nedjelja
Okupljanje u 8 sati planinara koji će na hodanje, oni koji ostaju samo na kupanju mogu spavati i duže. Domaćin pohoda je PD Bundek, staza je duga 14 km. Na startu se plaća startnina od 15 kn (svako sebi plati). Za to dobijemo domjenak na startu, knjižicu staze i neki poklončić. Ne mora se ishodati cijela, autobus će biti na pola puta i pokupiti planinare koji ne žele hodati ravni dio (obilježeno na slici u prilogu).
Zabava u dvorani Mursko Središće i polazak za Osijek cca 18 sati.

Prijevoz autobusom: 150 kn
Ostali troškovi: 200 kn

Napomena: Ostali troškovi u kojim je sadržan i smještaj trebalo bi odmah uplatiti kod prijave radi rezervacije smještaja.

Prijave : Miro Mutter
Uplate: Miroslav Bahmajer


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post

You may also like...