29.06.-01.07. Prisojnik i Mala Mojstrovka

Prisojnik 2547m n/v i Mala Mojstrovka 2353m n/v

29.06.2018. petak

U 13 sati polazak autima ispred SPAR-a. Vozimo se Podravskom magistralom do Zagreba gdje nastavljamo prema Ljubljani i dalje prema Vršićkom prijevoju. Dolazak u planinarski dom „Koča na gozdu“. Noćenje.

30.06.2018. subota

Ustajanje u 630. Doručak. Polazak na uspon na Prisojnik. Dolazak u planinarski dom u poslijepodnevnim satima. Odmor i druženje. Noćenje.

01.07.2018. nedjelja

Ustajanje u 6 sati. Doručak. Spremanje stvari, priprema te uspon na Malu Mojstrovku. Nakon povratka s uspona kraći odmor i pokret prema kući. Ovisno o vremenu možda će se u povratku stati u Ljubljanu na kratki razgled grada.

Cijene:

  • prijevoz se plaća vozaču auta koji vas vozi (od 250 kn -320 kn, ovisno o cijeni goriva)
  • noćenje je 6 eura, rezervirano je skupno ležišće. Noćenje se plaća davatelju usluge.

Treba ponijeti vreće za spavanje. U domu se nudi kuhana hrana i piće. Za sve druge informacije obratite se osobno vodiču.

                                                                                              Vodič: Dejan Erceg, 098/ 169 1969


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post

You may also like...