01.06. LEGOSI-Zlatna greda

LEGOSI  – ZLATNA  GREDA,  subota, 01.06.2019.

Legosi vodimo vas  na mjesto gdje se spaja prelijepa priroda i avanturistički duh.

Idemo isprobati neke aktivnosti u adrenalinskom parku, svladati visinske prepreke na umjetnoj stijeni i  zabaviti se u planinarskom duhu.

Za početak ćemo prošetati poučnom stazom „Blago močvare“ koja započinje ispred Eko centra . Naučiti ćemo malo o povijesti, životinjama i prirodi koja okružuje Zlatnu gredu, te istražiti zelene šumske puteljke koji se nalaze u okolici.

Plan izleta:

7:45 okupljanje na starom mjestu kod autopraonice na Sjenjaku

8:00 polazak automobilima prema Zlatnoj gredi

9:00 dolazak u Eko centar Zlatna greda te polazak na poučnu stazu „Blago močvare“, hodamo cca 3 sata

12:00 povratak u Eko centar

Legosi koji budu voljni imati će priliku okušati se u  penjanju  na umjetnu stijenu. Oprema za penjanje i osiguranje tijekom penjanja biti će na raspolaganju od strane našeg društva.

Nakon penjanja biti će organizirana radionica na otvorenom „ Poplavna područja našeg zavičaja“.

Hrana i klopa iz ranca, a po želji možete ručati u obližnjem restoranu.

Radionica 50,00 kuna po osobi plaća se na licu mjesta, prijave vodički izleta za istu

Pri prijavi za izlet molim velike Legose  koji su voljni voziti svojim automobilima od Osijeka do Zlatne grede da mi to naznače kako bismo mogli prevesti sve one koji su zainteresirani za izlet.

S obzirom na tehničku zahtijevnost ovog izleta (penjanje u stijenu) izlet će biti baziran na 20-ero djece sa roditeljima, stoga požurite sa prijavama.

Vaša vodička Mirela, prijave na 091 509 42 42 ili četvrtkom na sastancima društva


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post

You may also like...