03.07. Orahovica-pozdrav ljetu

Izletnička sekcija HPD “Bršljan-Jankovac” iz ciklusa jednodnevnih izleta organizira:

P O Z D R A V   L J E TU — O R A H O V I C A
3. 7. 2021. (subota)

 

POLAZAK: u 7 sati sa parkinga iza SPARA kod autopraonice. Vožnja prema Našicama (pauza 30 minuta, burek, kava…). Nastavak vožnje i dolazak do Orahovačkog jezera oko 9 i 15, gdje nas čekaju domaćini i vodič.
Hodačka grupa kreće na kružni izlet iznenađenja u trajanju cca. 5 sati hoda. Polazak je u 9 i 45. Povratak kod jezera je do 14 i 30. Po dolasku zajednički ručak (odličan roštilj) pa druženje uz glazbu, kupanjac, šetnju… po izboru.
Polazak za Osijek u 17 i 30. Dolazak oko 19 sati.

PRIJEVOZ: autobusom,  50 kuna

HRANA: zajednički ručak (roštilj+salata+kruh) (treba ponijeti vlastitu porciju i pribor za jelo)

OPREMA: sportska-planinarska prilagođena vremenskim uvjetima, štapovi za hodanje prema potrebi… oprema za kupanje tko želi.

PRIJAVE I UPLATE: kod vođe puta četvrtkom u društvu od 19-20 sati počevši od 10.06., najkasnije do 24. 6. 2021. ili na tel. 301-990  095/831 29 11

VOĐA PUTA:  Miroslav Mitrović- Mitar

VODIČI NA STAZI: Branko Pecek i članovi društva PD “Orahovica”

NAPOMENA:

  1. Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19 i koje nisu u samoizolaciji.
  2. Sve aktivnosti se provode poštujući socijalnu distancu.
  3. Za vrijeme hodanja ne preporuča se dijeljenje hrane i vode.
  4. Svatko obavezno kod sebe u ruksaku mora imati masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju za slučaj potrebe.

UMOR NESTAJE —-  ZADOVOLJSTVO OSTAJE


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post