19.06. Velika-Češljakovački vis-Jankovac

Izletnička sekcija HPD “Bršljan-Jankovac” iz ciklusa jednodnevnih izleta organizira:

 

VELIKA – ČEŠLJAKOVAČKI VIS – JANKOVAC
19.06.2021.

 

POLAZAK: Subota u 6 i 30 sa parkinga iza  SPARA kod autopraonice.

Vožnja do Našica (pauza 30 minuta kava, burek…). Nastavak vožnje do Velike. Polazak na stazu u 9 sati. Hodnja traje oko 6 sati sa pauzama. Budući je staza malo duža molim da na nju krenu samo kondicijski dovoljno spremni planinari.

Češljakovački vis

Ostali autobusom odlaze na Jankovac te vrijeme do dolaska grupe provode u druženju, hodajući poučnom stazom, šetnjom ili roštiljanjem, tko šta voli.
Hodači planirano dolaze oko 15 sati. Odmor, okrepa, pa u 17 sati polazak za Osijek.

PD Jankovac

DOLAZAK: oko 18 i 30.

PRIJEVOZ: autobusom,  50 kuna

HRANA: iz ranca ili po narudžbi iz doma

OPREMA: planinarska, sportska, prilagođena vremenskim uvjetima (hodači na dužu stazu obavezno gojzerice, štapove  prema potrebi…)

PRIJAVE I UPLATE: kod vođe puta četvrtkom u Društvu od 19-20 sati, najkasnije do 10.06. ili na tel. 301-990 ili 095/831 29 11

VOĐA PUTA: Miroslav Mitrović-Mitar

Napomena:

  1. Svi učesnici putovanja moraju imati plaćenu članarinu za 2021.
  2. Na izlete mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji.
  3. Sve aktivnosti se provode poštivajući socijalnu distancu
  4. Za vrijeme hodanja ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom.
  5. Svatko obavezno kod sebe u ruksaku mora imati masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju za slučaj potrebe u nekoj intervenciji.

 

UMOR NESTAJE — ZADOVOLJSTVO OSTAJE


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post