22.-23.02. Maškare na Petrovom Vrhu

6. MAŠKARE NA PETROVOM VRHU 22-23.02.2020.
Izletnička sekcija HPD “Bršljan-Jankovac”

POLAZAK: subota u 7 sati sa starog mjesta iza SPARA.

Vožnja i pauza kod „JOZE“ u Slatini (burek, kava, wc…). Nastavak vožnje do Daruvara.

Oni koji se žele kupati izlaze kod toplica sa opremom za kupanje (svatko sebi kupuje ulaznicu). Kupanje od 10 i 30 do 14 i 30.

Ostatak ekipe (nakon paljenja svijeća na groblju kod Slive i Feliksa),  odlazi dalje busom do planinarskog doma Petrov vrh.

Po dolasku smještaj u sobe, te sudjelovanje u organizaciji večeri (ukrašavanje sale, pripremi večere te druženje u pečenjari uz kuhano vino i pjesmu).

U 19 i 30 početak maškaranja, večera (janjetina i piletina sa ražnja, salata, kruh+ piće cijelu noć i druženje uz čagicu dokle tko izdrži). Noćenje.

NEDJELJA: ustajanje do 8 i 30, doručak iz ranca. U 10 sati polazak na hodanje u organizaciji domaćih vodiča (3-4 sata hoda). Povratak u dom do 14 sati. Zajednički ručak (poznati Carev vinski gulaš). Poslije ručka pomoć domaćinima oko suđa, druženje te u 16 sati polazak za Osijek gdje ćemo uz pauzu u Slatini doći oko 19 i 30.

PRIJEVOZ:  autobus   100 kuna

NOĆENJE:  planinarski dom Petrov vrh,  višekrevetne sobe (ponijeti vreću za spavanje ili posteljinu)

PREHRANA:  večera+ručak+piće cijelu noć+kuhano vino,   130 kuna (plaćamo davatelju usluga)

OPREMA:  gojze, štapovi, lampa, odjeća prilagođena vremenskim uvjetima, nekakvu masku za zabavu, tko ide na kupanje opremu za bazen…

PRIJAVE I UPLATE: kod vođe puta Miroslava Mitrović-Mitar  u prostorijama Društva četvrtkom

BUDUĆI DA JE INTERES VEOMA VELIK, A RADI NOĆENJA I ORGANIZACIJE MOŽEMO POVESTI SAMO 40 LJUDI, SAMO UPLATA OSIGURAVA MJESTO U BUSU.

SA SOBOM PONIJETI DOBRO RASPOLOŽENJE, ŠIROK OSMIJEH I VESELJE ZA LUDU MASKENBALSKU NOĆ I DRUŽENJE SA PLANINARIMA IZ DARUVARA.

UMOR NESTAJE — ZADOVOLJSTVO OSTAJE


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post

You may also like...