28.-29.08. Daruvar-Kroz kanjon Stančevac do Slivinog mosta

Izletnička sekcija organizira krasan dvodnevni izlet:

DARUVAR – KROZ KANJON STANČEVAC DO SLIVINOG MOSTA
28. –  29. 8. 2021.

 

POLAZAK: subota u 6 i 30 sa parkinga iza Spara na Sjenjaku.

Vožnja do Slatine. Pauza kod Joze 30 minuta (burek, kava…). Nastavak vožnje do Daruvara. Po dolasku svratiti ćemo na groblje zapaliti svijeću Slivi i Feliksu. Kupače ćemo ostaviti na bazenima, a ostali nastavljamo busom do Lotade. Kupovina vina i travarice, pa nastavak vožnje do doma “Petrov vrh”. Dolazak do 11 sati. Smještaj stvari u sobe te u 11 i 30 polazak na stazu: planinarski dom – kanjon Stančevac – Slivin most – planinarski dom (trajanje hodnje cca 4 i pol sata hoda s odmorima). Povratak do doma oko 16 sati, odmor pa uspon na vrh (614m/nm) i povratak cca. 30 minuta hoda.

U 18 sati zajednička večera (roštilj, salata,kruh). Nakon večere druženje, ples, pjesma na terasi doma. Noćenje u domu.

NEDJELJA: Ustajanje do 8 sati. Doručak iz ranca. U 9 sati ekipa koja ide pješice kreće prema Daruvaru (cca. 2 sata). Ostatak ekipe ide busom u 10 i 30. Kupanje u Daruvarskim toplicama do 16 sati.

Tko ne želi na kupanje slobodno vrijeme za šetnju i obilazak jednog od najljepših malih gradova u Hrvatskoj, ručak u vlastitom aranžmanu.

Polazak za Osijek u 16 i 30, uz jednu pauzu predviđen dolazak do 20 sati.

PRIJEVOZ: autobusom, 100 kuna

NOĆENJE: pl. dom “Petrov vrh” + večera (roštilj, salata, kruh) + piće, 130 kuna, plaćamo davatelju usluga

OPREMA: planinarska, prilagođena vremenskim uvjetima, štapovi za hodanje po potrebi, te tko želi oprema za kupanje

PRIJAVE I UPLATE: cijelog iznosa kod vođe puta najkasnije do 19.08. 2021.    (četvrtkom od 19-20 sati u društvu ili kod mene doma)

VOĐA PUTA: Miroslav Mitrović-Mitar   095/831 29 11 ili 301-990

VODIČI NA STAZI: domaćini iz PD “Petrov vrh” Daruvar

NAPOMENA: kapacitet doma je 40 ljudi, dom je pred obnavljanjem te treba ponijeti vreću za spavanje ili vlastitu posteljinu te porciju i pribor za večeru.

UMOR NESTAJE —- ZADOVOLJSTVO OSTAJE


Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

Print This Post Print This Post