Poziv za 8. sjednicu IO – 30.08.2016.

Memorandum_Logo

HPD „BRŠLJAN JANKOVAC“ OSIJEK
31000 Osijek, Trg A. Starčevića 4
IO/br.8/2016.

 

P O Z I V
ZA 08. SJEDNICU IZVRŠNOG ODBORA DRUŠTVA

 

Osma sjednica IO Društva održati će se 30.08.2016.god. (utorak), u prostoriji Društva, s početkom u 18:00 sati.

Za sjednicu predlažem slijedeći

DNEVNI RED:

  1. Konačni dogovoror oko plana i programa OSJEČKOG PJEŠAČKOG PUTA (01.10.2016.god.)
  2. Pitanja i prijedlozi.

Sjednice IO su javne .

Pismeni poziv uručen je članovima IO: Miro Mutter, Milijan Žulj, Stanko Kereta, Miroslav Bahmajer, Anica Filipović,  Sanja Boljevac i Predrag Stojanovć, koji su obavezni doći na sastanak.

Ostali pozvani:  Ljiljana Miljković, Vinka Mujarić, Mirko Ljubičić,  Miroslav Mitović, Ivan Rančak, Ivica Tabak, Dejan Erceg, Vladimir Đekić,  Josip Diklić,  Mirela Poljak Šefčić, Tatjana Glumac-Stanković, Nada Baračkov, Mirjana Marić, Marija Bokun,  Ivanka Piskač, Sandra Binder, Mirjana Maras, Helena Topić, Velimir Čolović.

Eventualnu spriječenost javiti tajnici Društva.

Tajnica: Angelina Miladić                                                         Predsjednik: Miro Mutter

U Osijeku, 22.08.2016.god.

Izvadak iz zapisnika 7. Sjednice IO, 02.06.2016.god. (da se podsjetimo)
Predsjednk predlaže da se počne s pripremama za Osječki pješački pu (OPP), koji je nastao inicijativom Društva prije puno godina, ali sad bi  ga trebalo obnoviti i poboljšati u svakom obliku.  Treba izraditi, bedževe i razne propagandne materijale. Predlaže 5 kontrolnih točaka, a na svakom nekoliko informacija o njemu. Održavao bi se povodom obilježavanja svjetskog dana pješačenja (15.10.). Informacijske točke bi bile vidno obilježene.
Kereta  predlaže da podijelimo obveze danas jer nemamo puno vremena do 01.10.2016.
Miroslav Mitrović- Mitar kao vodič OPP je zadužen  za plan izleta, Kereta za markacije, a u dogovoru sa Gradom  (kontakt Sanja  Boljevac), biti će trajne i privremene. Napominje da će trebati znatna sredstva.
Mitar ističe da ćemo za grah biti sponzorirani, detaljnije prije puta. Kereta predlaže da tražimo sponzora za vodu. Anica Filipović predlaže uključenje i Turističke zajednice.
Predsjednik smatra da do 01.09. moramo imati sve obrađeno ali sve u dogovoru s Gradom, te da svi moramo biti uključeni u akciju.