Rasol izlet; 07.01.2024.

Prvi i tradicionalni ovogodišnji izlet „Rasol“ kreće prema planu 07.01.2024. u 7:00 sati. Vozimo se do Našica na kavu i burek, a potom nastavljamo do našeg doma na Jankovcu.

Dogovor je da svi idemo busom do doma. Ondje se nakon pripreme za hodanje dijelimo u dvije grupe. Jedna grupa koja želi malo više hodati kreće u  10:00 sati s predviđenih oko 4 sata hodanja, dok druga grupa kreće na kraću stazu od predviđenih 2 sata hodanja.

Unatoč tome što nam vrijeme nije bilo baš idealno dobro je poslužilo, premda je prognoza bila dosta loša. Malo rosulje i magle se dalo podnijeti.

Po povratku sa staza čeka nas vatra koju su priredili naši logističari Miro, Slavko  i Tuna  za što im se zahvaljujem, a služila je kao i obično na Rasol izletu za pripremu delicija slanine, kobasice… na ražnju.

Po konzumaciji ovih delicija ulazimo u dom gdje nastavljamo u veselom tonu uz našeg DJ Dragu, pa koristim priliku da se i njemu zahvalim.

Hvala  Dikli i Bahiju što su pomogli, odnosno vodili hodačke  ture, a i svima vama koji ste sudjelovali na ovom uspješnom i veselom izletu, jer to bez vas  ne bi bilo moguće.

Sa Jankovca krećemo u 16:00 sati, a u Osijek uz pola sata pauze u Našicama  stižemo oko 18:30 sati.

Organizator: Milijan  Žulj