Rock n Roll na Petrovom vrhu; 05.-06.03.2022.

Izletnička sekcija je startala u 2022. Prvi izlet je bio u Daruvar na hodanje 32 km u 2 dana, kupanje u toplicama i puno plesa, smijeha i druženja. BRAVO za sve nas!

Polazak je bio po planu u 6 ujutro, svi na broju te vožnja do Slatine, kupovina kruha i peciva kod Joze, priključili se Nada i Stevo iz Tuzle te nastavak putovanja do Đulovca. Kupimo domaćeg vodiča Miru pa se vozimo do Skoblara. Hodači njih 32 izlaze, priprema opreme, zajednička fotka pa put pod noge po 4-5 cm snijega put Crnog vrha i Vranog kamena gdje se gazilo i probijalo kroz 30 cm novo napadanog snijega.

Ostatak ekipe nastavlja put do “Lotade”, kupovina derivata pa nastavak vožnje do Petrovog vrha. Smještaj u dom, pa druženje sa Tihom i Dugim koji u pečenjari startaju sa pečenjem praseta i janjeta za večeru. Grupa se popela i na obližnji Petrov vrh.

Nešto iza 16 sati pristižu hodači nakon 22 km pješačenja. Dočekali smo ih sa kuhanim vinom. Nakon što su se zagrijali i smjestili u sobe počela je zezancija i druženje. Žene koje nisu hodale (Dijana, Sanja i ostale su pripremile salate za večeru). Večera je počela po planu u 19 i 30, a poslije je počelo rock n roll ludilo. Dio ekipe se odjenuo u styling iz tog doba pa je bila još efektnija čaga. Plesalo se do 1 iza ponoći, a Dikla ložač, slavljenik Joža i još nekoliko osoba je zastranilo do pola 3. Jožin rođoš smo proslavili po pravilima sa svjećicama i pjesmom.

Ustajanje je bilo iza 7 sati, kavica, doručak (pojeli smo ono što je ostalo od večere), pa je ekipa od njih 8 otišla pješke do toplica (10km). Ostali smo “upicanili” dom, platili korišteno, vratili ključeve doma tajniku i u 10 i 30 krenuli busom do Daruvara. Otišli smo na groblje i kao uvijek upalili svijeće kod Slive i Feliksa te potom nastavili u toplice na kupanje. Veća grupa se kupala, a dio ekipe je prošetao Daruvarom, bio na ručku te smo 15 i 45 krenuli kući.

U Osijek smo bez stajanja stigli u 18 i 30.

Mislim da je izlet bio zahtjevan, ali izuzetno dobra ekipa je sve odradila.

Zahvalio bih se vodičima na stazi: Miroslavu, slavljeniku Joži (momak radi i na rođendan), Stevi Malinoviću

Ekipi u kuhinji: Dijani, Sanji i ostalima…

Branimiru na sigurnoj vožnji.

Toliko od mene sa ovog izleta, ostalo će vam ispričati fotke.

Do slijedećeg mog izleta srdačno vam mašem…

Vaš Mitar!!!

Foto: Jasna Bistrović & Milan Kovač