Daruvar-Petrov vrh-nova staza: 22.-23.08.2020.

Još jedan krasan izlet u ovo ne krasno vrijeme. Polazak po najavi, svi na broju. Ugodna vožnja do “Joze”, burek, kava pa dalje do Bastaja. Grupa čini brojku 30, a čak 22 odlučuje ishodati ovu po ovim vremenskim uvjetima (+34) nimalo laku dionicu. Ostatak u Daruvar na kupanje, a ja, Mićo i Branimir dalje zapaliti svijeće (Sliva i Felix), svratili u Lotadu i evo nas u domu u 11 i 30. Susret sa Šucom, smještaj pa lapež do dolaska kupača i umornih hodača u 16 sati. Grupa je ishodala 6 sati i 10 minuta i svladala visinsku razliku od 1300 m/nm.  Najmlađi učesnik Patrik Bilić (8 godina) svaka čast. Osvježenje pa priprema za roštilj (Branimir, Vesna i Sanja). Večera u 19 sati (fantastični roštilj). Malo razgovora, malo plesa i u 23 i 30 na zasluženi počinak. Ujutro ustajanje u 8 sati, doručak iz ranca, pa u 9 i 30 polazak pješke do toplica (njih 13, hoda 2 sata).

Ostatak ekipe u 11 sati pozdrav sa Šucom te busom do toplica. Slobodno vrijeme za kupanjac, šetnju po gradu i u 17 sati polazak za Osijek gdje smo stigli u 19 i 30.

Što reći, sve planirano ispunjeno, ekipa odlična, nekoliko novih članova koji su imali vatreno krštenje sa seniorskom ekipom gdje se vidjelo da ni mi nismo za baciti i možemo hodati i duže dionice jer ipak na kraju UMOR NESTAJE — ZADOVOLJSTVO OSTAJE.

Hvala svima na korektnom ponašanju, Miroslavu Janoti na vođenju i strpljenju, domaćinu Šuci te svima koji su pomogli da se zadovoljni vratimo sa ovog izleta.

Do slijedećeg izleta srdačno mašem!

Vaš Mitar!

Foto: Dijana Jolić