Morski pir; 14.03.2024.

Tijekom četvrtka, 14.3.2024. u prostorijama Hrvatskog planinarskog društva ”Bršljan – Jankovac” na inicijativu predsjednika društva Mire Muttera održano je tematsko druženje planinara i planinarki pod nazivom Morski pir u mornarskim majicama.

Kako su svi članovi planinarskog društva dolazili jedan po jedan u 19 h već izdaleka osjetio se miris morskih delicija koja su nam priredili srdačni i marljivi glavni kuhari Dado i Bahi uz pomoć Dikle i Duce.

Ponuda hrane i pića bila je raznovrsna i svatko je mogao pronaći nešto za sebe zahvaljujući svim donatorima. Uz slatko piće Coca cole ili pak vina svi smo sočno uživali u fritulama, mandulama, smokvama, slanim inćunima, prženim papalinama, usoljenim srdelama, siru i kruhu.

Osim standardnih aktivnih članova planinarskog društva sobu je upotpunila razigrana mladost i ljepota naših malih te vrijednih Legosa koji su taman bili sat vremena prije na predavanju u sklopu dječje planinarske škole, a svratili su na sastanak kako bi se okrijepili i još međusobno družili.

Sveukupna atmosfera nije mogla biti bolja. Uz mirise morskih delicija i radosnu vrevu razgovora uživali smo svake minute do samoga kraja sastanka, a doma smo odlazili s osmijehom na licu i punoga stomaka.

Ema Babić