Godišnja skupština HPD “Bršljan-Jankovac”-a; 10.02.2017.

HPD „BRŠLJAN-JANKOVAC“ OSIJEK
31000 Osijek, Trg A. Starčevića 4

 

10.02.2017.god. održali smo Izvještajnu godišnju skupštinu u prisutnosti velikog broja naših članova kao i gostiju. Skupštinu je vodilo Radno predsjedništvo u sastavu: Milijan Žulj, predsjednik, Mirjana Marić, član i Sanja Boljevac, član, zapisničar Angelina Miladić,  a da sve to nadgleda za ovjerovitelja zapisnika izabran je Miroslav Bahmajer.  Osmislili smo da skupština bude u tri dijela, radni, domjenak i zabavni uz DJ-a. Radni dio smo odradili u  jednoj opuštenoj atmosferi, a naši voditelji sekcija su u kratkim crtama iznijeli svoje aktivnosti u 2016.god. Iz izviješća je vidno da smo radili puno i odgovorno, tako da smo se, bez lažne skromnosti, imali čime i pohvaliti. Da se naš trud isplatio i da je primijećen, zaključili smo iz pozdravnih riječi gostiju, kojih je bilo iz naših planinarskih društava, te predstavnika Federacije BiH, kao i predstavnika Vojvodine, kojima se posebno zahvaljujem jer su svojim prisustvom ovu našu  Skupštinu učinili svečanijom.

U radnom dijelu smo još izabrali novu predsjednicu Suda časti, JASMINKU PAVLOV,  budući je dosadašnja predsjednica iz obiteljskih razloga dala ostavku.

U drugom dijelu, domjenak, naši članovi, posebno članice planinarke su vrlo maštovito poslagali stolove sa aperitivom, pladnjevima i kolačima, tako da je to bilo gotovo šteta kvariti. Mislim  da su svi uživali.

Treći dio, nekako usporedno sa drugim, bio je rasplesan i raspjevan, zahvaljujući disko atmosferi i odličnom DJ-u, koji je imao sluha da ocijeni šta gosti vole.

U 22:00 smo završili sa cijelim programom, dvoranu vratili u prvobitno stanje.

Na kraju, kao predsjednik Društva osjećam se vrlo ugodno, jer vidim da nam se trud isplatio i obećavam, kao što sam i rekao u svom izviješću, da ćemo nastojati da sve sekcije rade u cilju pomaganja jedni  dugima.

Zahvaljujem se svima na odazivu, kao i onima koji su bilo kako doprinijeli održavanju ove naše skupštine.

U Osijeku, 13.02.2017.god.

Predsjednik Društva: Miro Mutter

Foto: Marija Bokun