Relaksirajući izlet u Orahovicu; 04.07.2020.

Unatoč svim nedaćama koje su nas zadesile odlučio sam organizirati ovaj izlet da ljudi malo predahnu, da se vide, podruže i koliko toliko malo nadopune baterije. Krenuli smo po planu (u 7 sati) nas tridesetak, veseli i nasmijani, poslije su nam se još neki pridružili pa smo svi zajedno sretno stigli na Orahovičko jezero u 9 sati. Dočekali su nas planinari iz Orahovice na čelu sa Brankom Pečekom i Mirom Ilinčić.

Nakon šakarenja, laktarenja i inih verzija pozdrava podijelili smo se pa je njih dvadesetak otišlo na hodanje preko Ružice grada do Starog grada i natrag (cca. 4,5 sata hoda).

Jedna ekipa se zaputila samo do Ružice grada, jedni su krenuli na kupanje, a neki su pomagali Branimiru oko ručka.

Svi smo se skupili oko stolova na sjajnom ručku u 14 sati. Nakon ručka malo zabave, malo plesa i puno smijeha i zadovoljstva što nam je i bio cilj ovog izleta. Do 17 sati još malo kupanja i sunčanja te polazak kući gdje smo stigli oko 18 i 30.

Izrazi lica u autobusu su mi rekli sve, da i mi stariji zaslužujemo izlete i da u nama još ima života i želje i za hodanjem i za druženjem. A oni koji su odustali može im biti žao. Stoga do slijedećeg izleta srdačan pozdrav i mah-mah.

Zahvaljujem se svima na sjajnom ponašanju, druženju, Branimiru na odličnom roštilju i sigurnom prijevozu. Članovima PD „Orahovica“ hvala na vođenju i druženju. I veliko hvala ženama koje su pomogle oko priprema ručka. Vaš Mitar!

UMOR NESTAJE – ZADOVOLJSTVO OSTAJE

Foto: Sonja Mišković